Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Юні художниці з Лозової беруть участь у міжнародній виставці

Новини
15.07.2024

Марія Сисова та Софія Біла, учениці Лозівської художньої школи та їхня викладачка Сніжана Бунякіна, наразі знаходяться в місті Сеул Південної Кореї. Лозівчанки  гідно представляють нашу громаду, як переможці відбіркового туру до Міжнародної виставки молодіжного мистецтва в рамках фестивалю "URBAN BREAK 2024".

Триватиме найбільший в Азії фестиваль міського та вуличного мистецтва“URBAN BREAK 2024” з 11 по 14 липня.  Марія Сисова та Софія Біла,  виставили  на ньому свої роботи, присвячені проблемі зникаючих видів тварин.

Дівчата проводять майстер-класи, беруть участь у прес-конференціях, зустрічах з Надзвичайним і Повноважним Послом України в  республіці Корея Дмитром Пономаренком, спілкуються з ровесниками з різних країн.

Вони сміливо заявляють мовою творчості на весь світ, що вони з України, з Харківщини, з Лозівщини!

Поїздка здійснюється за рахунок організаторів заходу та за підтримки посольства України в Республіці Корея.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше