Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Водяники усувають аварійну ситуацію на каналізаційному колекторі на 3 мікрорайоні

Новини
10.04.2023

Обвал залізо-бетонного самопливного каналізаційного колектору біля будинку 16 на 3 мікрорайоні стався у п'ятницю, 7 квітня. Аварійна бригада ДП "Лозоваводосервіс" відразу приступила до роботи.
Водяники готуються замінити 46 метрів залізо-бетонної труби на поліетиленову, розповідає Віктор Купріянов, начальник цеху водовідведення ДП "Лозоваводосервіс". Складнощів додає асфальтне покриття, під ним прокладатимуть трубу шляхом санації. Також для проведення робіт довелося видалити п'ять дерев. За заявою водяників, з цим допомогло КП "Еко-Сан.
На час проведення робіт частково будинки на 3-му мікрорайоні відключають від водопостачання, щоб стоки не заважали роботам. Про графіки заздалегідь попереджають жителів. Роботи намагаються виконати у найкоротші терміни.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше