Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозовій триває весняна толока й озеленення міста, готуються ремонтувати дороги

Новини
07.04.2023

Прибирання тривають по місту та старостинських округах. До цієї роботи, окрім комунальників,  активно долучаються усі підприємства, установи та організації різних форм власності, самоорганізовується населення.   Здійснювати роботи з благоустрою допомагають працівники, яких направляє Центр зайнятості.  Наразі у Лозовій,  Орільці, Панютиному і Чернігівському працює 22 людини, поінформував на нараді з керівниками комунальних підприємств директор КП «Еко-Сан» Володимир Селезньов.  

По місту очищають дороги та тротуари від піщаної суміші, вивозять сміття, ліквідовують стихійні звалища, обрізають дерева, розчищають території.  КП «Еко-Сан» за зверненнями підприємств, які не в змозі самотужки вивезти сміття, надає необхідну техніку.  

Тривають роботи з озеленення міста.  Вже висадили у парку Перемога та по вулицях міста Лозова 300 саджанців хвойних дерев, які передав Лозівській громаді обласний депутат. Висаджують саджанці липи, катальпи, калини, горобини на тих ділянках, де свого часу видалили старі дерева. Їх для міста закупила небайдужа лозівчанка.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський, звертаючи до комунальників наголосив: «Сьогодні ми повинні з подвійною силою працювати на благо нашого міста й утримувати тил. Наші воїни боронять нас на фронті, а ми усі разом повинні гуртуватися й забезпечувати комфортне проживання мешканців нашої громади та тих людей, які були змушені тікати від війни й знайшли прихисток у місті й старокругах. Від населення ми очікуємо аналогічної віддачі - у вигляді сплати за комунальні послуги.»

Голова громади відзначив, що триває підготовка до ремонту доріг по місту. Першочергово, ремонтуватимуть автошляхи по яких рухається громадський транспорт.

Щодо ремонтів доріг обласного та державного значення,  Сергій Зеленський провів перемовини з обласним керівництвом. Дорожники у першу чергу проводять ремонти на деокупованих територіях, та все ж таки,  Сергій Зеленський  добиватиметься ремонтів і в Лозівській громаді, зокрема в Орільці.

Голова громади просив звернути особливу увагу на прибирання та благоустрій в’їздів до Лозової.  Обстежити дитячі майданчики, провести  ремонти й фарбування, перевірити технічний стан гойдалок. За необхідності додатково виділити на ці потреби кошти з бюджету громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше