Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Краснопавлівському старокрузі створять умови для роботи поліцейського офіцера громади

Новини
28.03.2023

Відповідну програму “Поліцейський офіцер громади” лозівські депутати затвердили сьогодні, 28 березня. На реалізацію затвердженої Програми у 2023-2025 роках з бюджету попередньо планується залучити 2 мільйона 200 тисяч гривень. Кошти спрямують на облаштування у Краснопавлівському старостинському окрузі поліцейської станції - відремонтованого приміщення з меблями, комп’ютерами і оргтехнікою та придбання автомобілю.

Попередньо, питання участі у Всеукраїнському проєкті “Поліцейський офіцер громади”, Лозівський міський голова Сергій Зеленський обговорив з начальником Управління превентивної діяльності ГУНП у Харківській області полковником Сергієм Бірбасовим. Під час зустрічі керівники погодили подальші дії. Депутати, зважаючи на вимоги сьогодення, підтримали ініціативу про втілення Програми та її фінансування.

У межах Програми “Поліцейський офіцер громади” депутати на засіданні сесії міської ради, сьогодні, 28 березня, вже спрямували 900 тисяч гривень на придбання автомобілю.

 

Заступник начальника Лозівського районного відділу поліції полковник Вячеслав Подушко відзначив, що розташування поліцейської станції саме у Краснопавлівці, сприятиме покращенню криміногенної ситуації на цій досить великій території та дасть можливість більш оперативного реагування на усі повідомлення про злочини та правопорушення.

Програмою впроваджується новий формат роботи дільничного офіцера поліції, який передбачає його постійну присутність у старостинському окрузі, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом громади. У його роботі збільшується акцент на оперативному реагуванні на повідомлення про злочини та правопорушення, оформлення адміністративних матеріалів за порушення ПДР, часткова передача функцій дозвільної системи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше