Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні абоненти!

Оголошення
03.05.2024

КП «Теплоенерго» Лозівської міської ради дякує своїм сумлінним платникам, які незалежно від існуючих на сьогоднішній день проблем, знаходять можливість своєчасно розраховуватись за спожиту послугу з постачання теплової енергії.

КП «Теплоенерго» ЛМР неодноразово повідомляло, що перш ніж розпочати заходи з примусового стягнення заборгованості за послугу з постачання теплової енергії активно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Абонентам-боржникам постійно направляються досудові попередження про наявність заборгованості та необхідність її погашення протягом запропонованих термінів.

КП «Теплоенерго» ЛМР розуміє, що певна кількість споживачів серед боржників немає можливості одночасно розрахуватись з накопиченою заборгованістю, оскільки ці витрати стануть непосильним навантаженням на сімейний бюджет.

Таким чином, з метою зменшення заборгованості за спожиті послуги та спонукання споживачів до своєчасної оплати, а також уникнення заходів з примусового стягнення заборгованості, КП «Теплоенерго» ЛМР нагадує про можливість укладання договорів реструктуризації.

Абонентам-боржникам, які не бажають опинитись у переліку тих, до кого можуть бути застосовані заходи з примусового стягнення заборгованості, необхідно звернутись до абонентного відділу КП «Теплоенерго» ЛМР або в КП «Житлова-управляюча компанія» з наступним переліком документів:

  • Заява про укладання договору від імені власника (наймача, користувача).
  • Копії документів, що посвідчують особи боржників зареєстрованих за даною адресою (паспорти зареєстрованих осіб).
  • Копії реєстраційних номерів облікових карток платників податків (ідентифікаційні номери).
  • Довідка про зареєстрованих осіб-боржників.

Як наслідок ви уникнете зайвих витрат родини у разі стягнення заборгованості у судовому порядку та накладання арешту на майно.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше