Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення стосовно придбання та встановлення камер відеоспостереження

Оголошення
24.04.2024

З метою забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку на території Лозівської територіальної громади та належному виконанню завдань покладених на Національну поліцію України, Управління житлово-комунального господарства та будівництва Лозівської міської ради Харківської області має потребу в придбанні та встановленні камер відеоспостереження в м. Лозова по проспекту Перемоги між перехрестями з вул. Машинобудівників та вул. Шлях до Перемоги.

Встановити необхідно 4 камери відеоспостереження 8 МП AcuSense Darkfighter DS-2CD2686G2-IZS(C) (2.8-12мм). Товар має бути якісним, відповідати державним стандартам та гарантією на використання.

При встановленні камер відеоспостереження мають бути виконані наступні роботи:

 

Найменування послуги

Кіль-кість

Од. вим.

1

Послуги зі встановлення камер відеоспостереження по об’єкту, який знаходиться за адресою: м. Лозова по проспекту Перемоги між перехрестями з вул.Машинобудівників та вул. Шлях до Перемоги 

 

 

1.1

Монтаж камери відеоспостереження з драбини до 4,5м

4

од

1.2

Встановлення та підключення комунікаційного ящику

1

од

1.3

Встановлення кабелю UTP з тросом

150

м

1.4

Встановлення ящику 330мм герметичний вуличний на опору

1

од

1.5

Встановлення кабелю СІП 2х16

400

м

1.6

Кріплення кабелю СІП

50

шт

1.7

Встановлення автомату 16А

1

од

1.8

Встановлення колодки розеток 4

1

од

1.9

Встановлення РОЕ комутатору 4 порта

1

од

 

 Пропозиції направляти Замовнику за адресою: Харківська область, місто Лозова, вул. Козацька, буд. 5 або на ел. адресу: uzhkgb@gmail.com.

Наталія Цехмистро, 0974057575

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше