Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення стосовно придбання паливно-мастильних матеріалів (бензин, олива) та ліски

Оголошення
22.04.2024

З метою належного санітарного та епідемічного благополуччя населення старостинських округів, боротьби з карантинними рослинами, забезпечення комунальних підприємств міської ради необхідними матеріалами для виконання їх основної діяльності, а також для утримання в належному стані території Лозівської міської територіальної громади (для заправки бензокос з метою покосу трави, приведення території в належний стан), Управління житлово-комунального господарства та будівництва Лозівської міської ради Харківської області має потребу в придбанні ПММ (бензин та олива) та ліски.

Товар повинен відповідати стандарту ДСТУ 7688:2015, що має буди підтверджено копіями сертифікатів якості та відповідності, завіреними підписом керівника або уповноваженої особи та печаткою.

Необхідно надати інформацію про мережу АЗС в Харківській області Лозівському районі на яких буде здійснюватись заправка за талонами (вказати адреси АЗС).

Пропозиції направляти Замовнику за адресою: Харківська область, місто Лозова, вул. Козацька, буд. 5 або на ел. адресу: uzhkgb@gmail.com.

Дмитро Копа, тел. 0954342362

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше