Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про надання послуги з капітального ремонту «Алеї Слави»

Оголошення
26.04.2024

Розглянувши звернення громадської організації Лозівського товариства родин загиблих за Україну «Пам’ять серця», ініціативної групи родин загиблих, з метою увічнення та вшанування пам’яті загиблих захисників України було погоджено організацію «Алеї Слави» та відповідно до рішення виконавчого комітету від 31.10.2023 року № 1267, в якому надано дозвіл Управлінню житлово-комунального господарства та будівництва на розробку проектно-кошторисної документації виникла доцільність у закупівлі послуг з капітального ремонту «Алеї Слави» парку Перемоги по вул. Машинобудівників, 25 м. Лозова Харківської області.

Відповідно до експертного звіту вартість послуг становить 1932,306 грн. Строки надання послуг до 25 грудня 2024 року.

Для отримання додаткової інформації звертатися за тел. 0574525471, відділ благоустрою Управління житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, електронна адреса: uzhkgb@gmail.com.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше