Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозова прощається з Максимом Литвиновим

Новини
13.04.2023

Оборонець загинув рік тому у Маріуполі – 24 березня 2022 року. Йому було 37 років.

Лозівчанин закінчик школу №2. Випускник Харківської Академії Внутрішніх Військ. Проходив військову службу за контрактом у Дніпрі та Слов'янську. З 2014 року брав участь в Антитерористичній операції  м.Щастя, Мар'їнка, Авдіївка, Зайцеве, Новотроїцьке,Золоте. У 2019 році переведений до Маріуполя.

Максим отримав багаточисельні осколкові поранення під час виконання бойового завдання. Захищав Україну офіцером протиповітряної оборони. Мав звання майора Національної Гвардії України, в/ч 3057. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У полеглого героя залишилися дружина Вікторія та син Дмитро. Останній раз родина бачила Максима 23 лютого 2022 року.

Максим був відданий службі,  ніколи не хизувався і не розповідав рідним про подробиці бойових завдань, не бачив себе в іншому напрямку роботи.

Після тривалих експертиз тіло Максима нарешті поховають у рідній землі. Прощання відбудеться 14 квітня на Центральному кладовищі о 12.00.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше