Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівський окремий батальйон територіальної оборони відзначив шосту річницю з дня заснування

Новини
17.07.2024

 

До річниці створення бойового підрозділу, керівників батальйону та особовий склад вітали Лозівський міський голова Сергій Зеленський, голова Лозівської районної ради Вадим Гоч, заступник начальника Лозівської військової адміністрації Віталій Сущенко та представники Лозівської тергромади. Вшанували тих, хто знаходився біля витоків створення військової частини. Подякували усім синам і донькам, які не вагаючись стали на захист своєї Батьківщини та гідно дають відсіч збройній агресії російської федерації. З нагоди річниці заснування, командирів та бійців відзначили грамотами та подяками Лозівського міської ради.

 

Під час зустрічі з керівним складом батальйону – майором Олександром Денисовим, командиром ВЧ А-7290, полковником Євгеном Задорожним, командиром 113 бригади, бійцем батальйону та депутатом Лозівської міської ради Олександром Поляковим – голова громади Сергій Зеленський передав слова вдячності та привітання.

 

Від усієї Лозівської громади, виконавчого комітету та депутатського корпусу щиро дякую батальйону за те, що мужньо тримаєте фронт й не даєте ворогу просунутися на нашу українську землю. З початку повномасштабного вторгнення Лозівський окремий батальйон територіальної оборони став надійним щитом та опорою для громади та стійко боронив лозівську землю від вторгнення російського окупанта, - наголосив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. - Шана та повага нашим землякам, які добровільно пішли боронити Батьківщину. Вічна пам'ять та доземний уклін героям, які віддали життя за свій народ та свою країну!

 

З перших днів створення батальйону Лозівська громада активно допомагала з облаштуванням підрозділу, покращенням його матеріально-технічної бази та умов перебування бійців. Особливу підтримку відчули у лютому 2022 року, з початку повномасштабного вторгнення, розповідають керівники батальйону. Дякують за підтримку боєздатності підрозділу Лозівському міському голові Сергію Зеленському, депутатам Лозівської міської ради, благодійникам, волонтерам та усім небайдужим мешканцям Лозівщини. Наголошують, підтримка земляків надихає на нові звершення заради захисту своєї рідної землі та наближення перемоги.

На знак подяки за підтримку та допомогу батальйону Лозівською громадою, військовослужбовці передали відзнаку Лозівському міському голові Сергію Зеленському.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше