Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівські медики розширять можливості лікування травм та захворювань суглобів

Новини
17.04.2023

Отримати обладнання для ортроскопічного лікування паталогій суглобів, ортопедично-травматологічне відділенні Лозівського ТМО, планує у травні. Наразі проведено тендерні процедури та очікується його доставка. Лозівським медикам це дасть можливість розширити види оперативних втручань при травмах та захворюваннях суглобів опорно-рухового апарату. Проводитимуть лікування артрозів суглобів, пошкодження менісків, крестоподібних зв’язок та інших захворювань.

Питання придбання нової медичної апаратури, вартістю майже 5 мільйонів гривень, вирішили спільно - Лозівська міська рада та Територіальне медичне об’єднання.

Під час зустрічі з Лозівським міським головою Сергієм Зеленським сьогодні, 17 квітня, директор Термедоб’єднання Іван Жовтий та завідуючий ортопедично-травматологічного відділенні Юрій Шевченко, відзначили важливість придбання нової медичної апаратури. Лише за останній рік, до лозівських медиків звернулося до 400 хворих, які потребували ортроскопічного лікування паталогій суглобів. Таку послугу пацієнти мали змогу отримати лише в клініках обласного значення.

В ортопедично-травматологічному відділенні вже є фахівці, які мають навички роботи на такому обладнанні й готові приступити до роботи, деяким доведеться пройти курси. Операції проводитимуться за рахунок Національної служби здоров’я України, у рамках укладених договорів на надання медичних послуг.

На нараді керівники обговорили подальші перспективи розвитку ортопедично- травматологічного відділення. Раніше його капітально відремонтовано та закуплено обладнання.



2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше