Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівські депутати збільшили компенсацію на пільгові перевезення до 4 мільйонів гривень

Новини
28.03.2023

В умовах сьогодення лозівські перевізники відчувають значні труднощі з організацією перевезень. Здорожчали паливно-мастильні матеріали, запчастини, зросла мінімальна заробітна плата. На підприємствах відсутня рентабельність, говорять керівники. Усе, що заробляють, відразу розподіляють на зарплату та обслуговування автопарку.

Проблеми з перевезеннями обговорили на зустрічі з Лозівським міський головою Сергієм Зеленським. Аби уникнути підвищення тарифу на перевезення у громадському транспорті до 15 гривень, саме з такою пропозицією звернулися перевізники, керівники громади запропонували збільшити підприємцям компенсацію за перевезення, саме пільгового контингенту.

Депутати підтримали пропозицію. На сесії міської ради сьогодні, 28 березня, для забезпечення безперебійного та якісного перевезення пасажирів пільгового контингенту на міських та приміських маршрутах загального користування, компенсацію збільшено на 1 мільйон гривень. На сесії кошти розподілили між перевізниками, відповідно до тих рейсів, які вони виконують. Попередньо на на ці потреби у 2023 році депутати передбачали 3 мільйона гривень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше