Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація щодо проведення Офіційного дослідження проблем та потреб бізнесу в умовах воєнного в межах Ініціативи для відновлення економіки України

Оголошення
04.04.2023

Шановні представники бізнесу Лозівської міської територіальної громади!

Запрошуємо Вас до участі у дослідженні стану та потреб бізнесу. Опрацьовані результати допоможуть вам зрозуміти реальний стан і потреби бізнесу в громаді, вдосконалити/адаптувати/розробити дієві інструменти, програми для відновлення місцевої економіки, а також будуть враховані в роботі відповідних центральних органів влади, робочих груп й донорських організацій.

Дослідження проводиться Центром розвитку інноваційОфісом з розвитку підприємництва та експорту, Національним проєктом Дія.Бізнес та Advanter Group в межах Ініціативи для відновлення економіки України та у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України,  Державною регуляторною службою за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

За останніми результатами опитування бізнесу спостерігається позитивна динаміка роботи підприємств. 14% підприємств вказали на зростання обсягів робіт порівняно з періодом до повномасштабного вторгнення, ще 9,3% підприємств вийшли на показники 2021 року. Також, за результатами 2022 року, 26,5% підприємств повністю або майже повністю зупинили роботу. Це нижче від показника листопада 2022 року, коли 31,7% підприємств залишалися повністю або майже повністю неактивними. Проте майже 90% зазначають, що не взаємодіють із місцевими органами влади та не беруть участь у програмах підтримки підприємництва.

Для виявлення реального стану та потреб бізнесу у Вашій громаді запрошуємо долучитися до опитування та до  05 квітня 2023 року включно:

Заповнити анкету

Всі, хто долучиться до співпраці з Ініціативою, зможуть:

першими отримувати повні версії опрацьованих нами результатів опитувань, а також досліджень на основі інших доступних нам джерел даних; 

долучитися до експертної спільноти Ініціативи та спільно опрацьовувати аналітику, інструменти для відновлення економіки, необхідні рішення для місцевих громад/областей, фінансово-кредитного сектору, донорів, відповідних національних органів влади, робочих груп.

З повагою, 

Катерина ІВАНЧЕНКО

Голова Центру розвитку інновацій

cid.center

Андрій РЕМІЗОВ

Директор ДУ "Офіс з розвитку підприємництва та експорту"

business.diia.gov.ua

Більше про Ініціативу

Долучитися як експерт

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся на е-скриньку:

info@cid.center

Тримаємо економічний фронт та наближаємо в перемогу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше