Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Депутати розподілили кошти від перевиконання бюджету громади

Новини
25.07.2024

Майже сім мільйонів гривень спрямували на підтримку житлово-комунального господарства, освітньої галузі, соціальної сфери та правоохоронних органів. Також перерозподілили кошти на підтримки ЗСУ.

Рішення прийняли на черговій сесії міської ради сьогодні, 25 липня. Пройшло засідання під головуванням секретаря Лозівської міської ради Юрія Кушніра.

3,8 мільйона гривень направили на підтримку комунальних підприємств. Кошти спрямували на відшкодування різниці у тарифах КП «Лозоваводосервіс» та КП «Тепловодосервіс»; фінансову підтримку КП «Тепловодосервіс» для придбання ПММ та погашення заборгованості по заробітній платі; ремонт доріг та тротуарів; підтримку у реалізації проєкту «Лозова. Фабрика-кухня».

1,1 мільйона гривень спрямували на закупівлю спеціалізованого службового автотранспорту для Головного Управління Національної поліції у Харківській області. Автомобіль використовуватимуть для виявлення та недопущення діяльності диверсійно-розвідувальних терористичних груп, незаконних збройних формувань.

1,2 мільйона - на капітальний ремонт покрівлі КЗ «Катеринівський ліцей».

- Незважаючи на усі складнощі з наповненням бюджету, ми знаходимо можливості підтримувати наші Збройні Сили України та сфери, які забезпечують життєдіяльність нашої громади, ресурси, на жаль, не такі, як минулого року, але ми приділяємо для цього максимум зусиль, - сказав секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір.  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше