Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійники передали гуманітарну допомогу вразливим верствам населення Лозівської громади

Новини
22.04.2024

БФ «Право на захист», за допомоги Міжнародного комітету порятунку (IRC) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), привезли до Лозівської громади 944 коробки гігієнічних наборів, окремо для жінок та чоловіків.
- За пропозицією донора гуманітарна допомога розподілена між особами похилого віку, багатодітними родинами та сім’ями, у яких виховуються діти з інвалідністю, які наразі перебувають в громаді, а також особами з інвалідністю, - поінформувала Вікторія Кіпкало, начальниця Управління праці та соціального захисту населення.
Лозівська громада висловлює вдячність за підтримку та допомогу. передану для соціально-вразливих верств населення: благодійному фонду «Право на захист» Міжнародному комітету порятунку (IRC) та Агентству США з міжнародного розвитку (USAID).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше