Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівській тергромаді з 24 березня завершують опалювальний сезон

Новини
23.03.2023

Рішення про його припинення прийняли на засіданні виконавчого комітету Лозівської міської ради. Підстава - утримання середньодобової температури зовнішнього повітря упродовж трьох діб вище +8 °C. Виключенням стали лікарні, їх продовжать опалювати, але не довше ніж до 31 березня, саме цього дня завершується контракт на поставку газу.

Директор КП «Теплоенерго» Сергій Малишев висловив сподівання, що опалювальний сезон 2022-2023 років стане найважчим для підприємства. Під час повних знеструмлень розпочинали його з трьома генераторами на 17 котелень. Наразі, джерелами альтернативної енергії забезпечені усі котельні. Керівник подякував за це Лозівському міському голові Сергію Зеленському та партнерам.

Після завершення, підприємство відразу розпочне підготовку до нового опалювального сезону.  Керівник теплогенеруючого підприємства закликав лозівчан допомогти з підготовкою – погасити борги за теплопостачання. Подякував сумлінним мешканцям, які не дивлячись на усі труднощі сплачували за послугу кожного місяця.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше