Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Польський Фонд міжнародної солідарності передав навчальним закладам Лозівської громади 18 генераторів

Новини
30.03.2023

Джерела альтернативного живлення потужністю від 3.5 до 8 кіловат розподілили між дошкільними навчальними закладами та закладами загальної середньої освіти.
Першочергово забезпечили ті обєкти, де розміщуються або потенційно можуть бути розміщені внутрішньо-переміщені особи, розповідає заступник Управління освіти молоді та спорту Володимир Музика.
Також передели у заклади, де функціонують пункти незламності та пункти обігріву. З їх допомогою, на випадок знеструмлення, забезпечать аварійне освітлення й дадуть можливість людям заряджати свої гаджети та підключати інші електроприбори. Окрім того, заклади освіти отримали 28 буржуйок. Паливом забезпечені у відповідності до потреби, поінформував керівник.
Директори навчальних закладів Лозівської громади щиро дякували за підтримку Польському Фонду міжнародної солідарності.
У рамках цієї ж благодійної акції, ще 7 генераторів отримали комунальники та по 3 генератори - управління культури й Муніципальна аптека.
Загалом Польський Фонд міжнародної солідарності передав Лозівській громаді 31 генератор та 28 буржуйок.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше