Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Меценат Говард Баффет допоможе побудувати у Лозовій фабрику-кухню

Новини
11.04.2023

За сприяння першої леді України Олени Зеленської у Лозовій будуватимуть сучасну фабрику-кухню. Там готуватимуть корисні та сучасні страви для дітей з навчальних закладів Лозівщини. Міський голова Сергій Зеленський зустрівся з натхненницею проєкту та меценатом 10 квітня у Бучі.

Спільно з начальником Харківської обласної військової адміністрації Олегом Синєгубовим Сергій Зеленський підписав меморандум про співпрацю з меценатом Говардом Баффетом. Фабрику-кухню будуватимуть на Авилівському боці міста. Подібних проєктів всього 2 в Україні – у Лозовій та у Бучі.

"Проєкт фабрики-кухні не лише про їжу – він про спільні дії. Про підтримку, яка не має кордонів і територіальних обмежень. Про допомогу та взаємодію в широкому сенсі, бо кухні – це й робочі місця, і необхідне територіям економічне пожвавлення", – зазначила Олена Зеленська.

За словами голови Лозівської громади, реалізація такого масштабного важливого об'єкта у Лозовій вкотре приверне увагу інвесторів  до зруйнованого ліцею №8, що знаходиться поблизу майбутньої фабрики-кухні. Майже 700 діток знову отримають шанс навчатися у рідній школі, поруч з домом.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше