Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Державні, обласні та міські відзнаки: Лозівських медиків привітали з професійним святом

Новини
26.07.2024

За Указом Президента України День медичного працівника відзначають 27 липня.

З цієї нагоди керівники міста та району, помічник-консультант народного депутата України Юлії Світличної виїхали в колективи лікувальних установ вручити почесні грамоти та подяки. Відзначили лікарів, медичних сестер, лаборантів, санітарів, парамедиків, фельдшерів, акушерів – усіх тих, хто стоїть на варті здоров’я українців.

Від імені Лозівського міського голови Сергія Зеленського слова вдячності та привітання передали секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір та заступник міського голови Валерій Крикун.
Подякували за людяність, професіоналізм, витримку і старанність. Відзначили стійкість та самовідданість своїй справі.


В час повномасштабної російсько-української війни, яка триває вже більше 10 років, присутні висловили щиру вдячність лікарям та всьому медичному персоналу, які сьогодні мужньо виконують завдання під ворожими кулями і снарядами, саме вони щодня творять дива, рятуючи воїнів на передовій та у військових шпиталях.
Схилили голови перед героями-медиками, які загинули, допомагаючи нашим захисникам, перед усіма українськими воїнами, які віддали свої життя у війні за свободу та незалежність України. Вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше